vrijdag 20 november 2009

Op bezoek bij Milan - woensdag 25 november

Wij plannen een bezoek bij Milan. Hij is niet kunnen ontspannen aan de Mexicaanse griep, en bleef een tijdje in het ziekenhuis. Nu moet hij een aantal weken thuis blijven. Hij voelt zich ondertussen veel beter, zijn energie is al volledig terug, en uiteraard is er geen kans meer dat hij de ziekte overdraagt. Hij vind het natuurlijk niet fijn dat hij zo lang moet thuis blijven, en om hem daarin een beetje te steunen brengen we een bezoek.

Wij zijn op zoek naar ouders die graag voor vervoer willen zorgen, en mee op bezoek gaan bij Milan. We vertrekken rond 8.45u. naar Scherpenheuvel. Wie wil rijden mag steeds mailen naar lieselotbal@hotmail.com

klaspraat


Xander bracht boeken mee over sterren, planeten, de maan, enz. We keken samen in de boeken en probeerden de prenten na te schilderen.

Karlijn, Elise, Eva en Xander schilderden op een groot doek.
"De maan aan zee, met sterren in de lucht"




Elise en Quinten zorgden voor een groot sterrendoek. Onze klas werd vandaag al een beetje een 'ruimteklas'.
Sarah, Idun, Lucius, Maite, Emily en Angel schilderden de sterren, planeten en raketten op een klein doekje. De anderen kozen om met stift de prenten uit de boeken na te tekenen. Het kijken en vergelijken deden we vandaag al, maar hoe dat allemaal noemt in die boeken, en wat we net zien... is voor tijdens de volgende weken!