woensdag 16 januari 2013

Mededeling; Lieselot Afwezig - update activiteiten

Lieve kindjes, lieve ouders,

Zoals jullie vanochtend wel zagen ben ook ik niet kunnen ontsnappen aan de ziektekiemen.
Ik ben er van overtuigd dat de kleutertjes in goede handen waren. Aangezien Naomi maandag vertrekt hebben ze nu voor de laatste keer afscheid kunnen nemen..!

Vrijdag om 14.40 uur zijn jullie uitgenodigd in onze klas, om een kijkje te komen nemen in ons hoekenwerk.

Maandag 21 januari krijgen wij bezoek in onze klas van het Freinetmiddelbaar. Deze studenten komen bij ons een kijkje nemen, en ontdekken wat er leeft. Ze willen graag een kleuterboek ontwikkelen en komen in functie daarvan een voormiddagje observeren. Jullie worden vanzelsprekend op de hoogte gehouden over dit leuke projectje.

Dinsdag 22 januari is het om 19 uur info-avond over de overgang van de oudste kleuters naar het eerste leerjaar. Ook de ouders van de tweede kleuterklas zijn welkom.
Om 20 uur is het klokhuis. (Zie algemene blog)

Woensdag 23 januari is het atelier 'fijne motoriek'. Wij zoeken nog helpende handen. Wie graag een ateliertje wil geven, of wil ondersteunen in een ander atelier mag dit zeker laten weten.
Het atelier start om 8.40 uur, en duurt tot aan de speeltijd (10.25 uur).

Donderdag 24 januari worden wij om 13.30 uur verwacht in het Ziekenhuis in de Hasseltsestraat. Wij krijgen daar een rondleiding. Wie wil graag met ons mee?

Vrijdag 25 januari is het pedagogische studiedag én geen school!


Het draaiboek van het kamp en het filmpje over het zeer geslaagde doktersbezoek op dinsdag, zal weldra op de blog verschijnen...!