vrijdag 19 juni 2015

Een kijkje in de klas; DE BESTE KLASOUDER... van de hele wereld!

 "Hoe maak je een caleidocyclus?"
"Uhm, uhm, dat is een honderd-keer-te-moeilijke vraag voor onze klas! Dus wij roepen luidkeels 'heeeeeeeeelp'! De klas van Karolien helpt ons uit de nood en gaat met ons op grondig wiskundeonderzoek! DANKJEWEL

 Twee jaar lang verwende Marc ons wekelijks als klasouder! Hij deed zijn functie onvoorstelbaar goed! Net voor hij de prijs voor de 'beste klasouder van de hele wereld' krijgt... moet hij nog zeven proeven doorstaan.
 Marc zorgde steeds dat er heel wat ouders bij het zwemmen waren... wij spelen een spel waarbij hij de kleuters moet uit het water 'redden'.

 Ook zorg dragen deed hij als de beste... Kan hij dit ook met een blinddoek aan?
Mathieu zijn knie is alvast goed verzorgd!

 Over Marc zijn snelle mailkunsten hoeven wij niet te discussiĆ«ren. Maar wint hij ook tegen zijn vrouw Anja?


 Met gemak...! Zijn berichtje komt het eerste aan!


 Marc zorgde steeds opnieuw voor heel wat lieve chauffeurs bij uitstappen. In zijn auto... moet hij allerlei opdrachten doen in de klas.


 Hij duwde vorig schooljaar op kamp de rolstoel... en zorgde toen samen met de ouders dat Lieselot toch nog mee op kamp kon gaan...! Maar hoe zit het met zijn rolstoelkunstjes?
Omdat hij elke dag de stoelen weer op de grond zet in de klas ( na het poetsen) bouwde hij ook een toren... bijna zo hoog als de bomen in de voortuin! Wie denkt dat die hoger kan mag de uitdaging aangaan...! (foto volgt nog)!

KORTOM, MARC, je was een fantastische klasouder en dat verdient meer dan de titel 'Beste klasouder van de hele wereld'!
DANKJEWEL!!!

Ook Annelies zal ter ere van haar 'hulpklasoudertaak' dinsdag in de bloemetjes gezet worden.
Maar ook voor haar alvast een grote DANKJEWEL