dinsdag 28 juni 2011

zonder naam...

De zakken die jullie meebrachten hebben we ondertussen gevuld met werkjes, maar in de klas zijn op dit moment nog wel wat kleine spulletjes zonder naam... Gelieve een kijkje te nemen of te laten weten wat ontbreekt!
Ook het weekoverzicht en de krantjes zijn normaal gezien vandaag in de boekentas meegegaan. Na school vond ik wel wat post terug in de zaal... Als er nog iets ontbreekt mag je me dat zeker laten weten! (kampkrant + onderzoekskrant + weekoverzichtjes)
Wij zijn op zoek naar de insectenkijker van Xander! Wie hem heeft mag dat zeker laten weten!

gezelschapsnamiddag

We speelden gezellig samen gezelschapspelletjes. Hilde, onze klasouder had deze namiddag georganiseerd voor haar verjaardag! Het was een super leuke namiddag waarin we steeds nieuwe spelletjes ontdekten. We schoven door van het ene groepje naar het andere...! Dankjewel aan alle helpende handen!

















We bedankten Hilde voor het fijne jaar met een schilderijtje van onze kring. 22 kindjes werden er op getekend...!

Ik werd heel hard verrast met een prachtig tekeningenboekje van alle lieve kindjes in deze klas!



DANKUWEL LIEVE KINDJES, MAMA'S EN PAPA'S VOOR HET FIJNE SCHOOLJAAR, DE FIJNE SAMENWERKING EN JULLIE ONGELOOFLIJKE INZET







Hoera Yorben en Liv! En bezoek van de kindjes van mieke...!

Liv en Yorben verjaren in de vakantie dus vierden wij in de klas alvast uitgebreid feest! We zongen, dansten, en legden beiden in de watten! We maakten ijsjes met het ijsjesspel van Yorben en Liv die pronkte fier... op de nieuwe verjaardagstoel!
Dankuwel voor de leuke verrassingen!

Wij vormden even ons klasje van volgende jaar... en kregen leuk bezoek! Maar even natuurlijk, want de oudste kleutertjes van Mieke brengen hun laatste 2 dagjes in hun klasje door!





















Wij hebben er alvast heel veel zin in en zullen hen met open armen ontvangen!







4 euro al betaald? (enkel voor ouders die aanwezig waren op kamp)

Ouders die mee op kamp waren spraken af het resterende bedrag te verdelen. Er zijn al heel wat ouders die mij 4 euro bezorgden. Dankjewel!
Gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen.