donderdag 24 november 2011

Aan te duiden in de agenda...

Kampavond woensdag 14 december om 20 uur
16 en 17 januari gaan wij op kamp naar ’t Groenhof in Pulle.
Jullie zijn van harte uitgenodigd op de kampavond, een avond met zeer veel belangrijke informatie over dit kampje .
Kan jij er niet bij zijn, maar wil je toch graag helpen? Dan mag je dit vooraf aan de klasouder of aan mij laten weten.
Het kamp zelf wordt tijdens de dag begeleid door plaatselijke animatoren, hulp is dus vooral nodig s’ avonds tijdens het wassen, aan- en uitkleden, en hulp voor vervoer (kindjes halen/brengen).

Vrijdag 23 december; winterfeest
Net zoals het herfstfeest wordt er net voor de Kerstvakantie een winterfeest georganiseerd. Meer info volgt, maar hou deze vrijdagnamiddag alvast vrij in je agenda.

Cito-testjes
Afgelopen week werden er ‘cito-testjes’ afgenomen in de derde kleuterklas.
Aan de hand van deze testen proberen wij de huidige situatie van de kleuters zeer goed op te volgen, en hen zo met de nodige ondersteuning tijdig voor te bereiden op het eerste leerjaar.
De tweede kleuterklas werd telkens opgevangen door Lies (zorgjuf) of door Dieter. Omdat wij onmiddellijk om 8.40 uur gestart zijn met deze testjes was het geen praatronde in de klas.
Bedankt voor jullie begrip.

Oudercontact december
Binnenkort is het weer zover… de oudercontacten komen eraan. Gelieve je naam in te vullen op het rooster aan de klas. Zo kunnen jullie tijdig een moment vrijhouden in de agenda. De oudercontacten zullen plaatsvinden op 12, 15 en 21 december.

Hoera voor Lilith! Bezoek van Elise met de 'Magische stenen'

Al dagen kondigde Lilith haar verjaardag aan... en vandaag was het eindelijk zover! Wij vierden feest, zongen voor haar, smulden van de heerlijke koekjes en maakten samen het leuke cadautje open.





Dankjewel voor de leuke verrassingen!!!



Elise kwam op bezoek in onze klas en vertelde over de magische stenen. Ze liet een boekje achter waarin wij verhaaltjes vinden over de functie van een prachtige edelstenen. Zo zou het 'tijgeroogje' helpen om de eigen foutjes sneller te ontdekken...

De steentjes en het boekje worden voorlopig in ons museum bewaard.


Morgen kunnen jullie om 18.45 uur voor de laatste keer naar de voorleesavondjes komen in het teken van Vlaamse Voorleesweek.