donderdag 17 november 2011

bericht voor de soepouders...

Wij kregen deze week al twee keer heeeeeerlijke soep.
De kinderen kijken enorm uit naar de soepdagen.
DANKUWEL

Bericht aan de soepouders van de soepouders...
(via deze weg bereikt het alle ouders, maar uiteraard is dit initiatief vrijblijvend!!!!)

Hallo allemaal,

Hier zijn we weer, de eerste week soep voor de klas is voorbij, en het was al een geslaagde week. De kinderen vonden het echt geweldig om een warme tas soep te krijgen en smulden erop los.We willen het natuurlijk zo vlot mogelijk laten verlopen, en dus hebben we al enkele opmerkingen, ze kunnen nog aangepast worden, maar voorlopig houden we het hierop:
- Tegen 11:45 zouden we met de soep, in de klas moeten zijn, kommetjes, lepels en scheplepel liggen in de groene bak op de boekentaskast. Misschien dat we de kommetjes nog gaan vervangen door drinkbekers om het vlotter te laten verlopen.
- We hebben gemerkt dat het niet ideaal is om de kommetjes in school af te wassen, omdat warm water niet echt in de buurt is, dus hebben zowel Marjanne als ik de kommen gewoon mee naar huis genomen en na de afwas weer mee naar school gebracht.
- We hebben een paar kindjes in de klas zitten die geen varkensvlees mogen eten, moest je toch van plan zijn om bv balletjes in de soep te doen, zou je dan ajb een paar lepeltjes soep apart kunnen houden voor die kindjes ofwel kippengehakt gebruiken?

Merciekes en groetjes, Nicole