donderdag 21 juni 2012

Een kijkje in de klas; Wat een onvergetelijke dag!

Het zonnetje liet ons helemaal niet in de steek... Wij genoten van een prachtig dagje in Bokrijk samen met de eerste graad! Dankjewel lieve mama's en papa's om weer maar eens voor ons van de partij te zijn! Het was een dagje om niet snel te vergeten...

Hier vinden jullie alvast wat bewijzen...





























Heerlijk spelen, samen picknikken, en als kers op de taart genieten van een onbeschrijflijk 'muziektheater'.


Zeker een aanrader om in de zomervakantie op zondagvoormiddag nog een keertje te doen!
De kinderen doen 1001 indrukken op uit de hele wereld... en hebben nog de helft niet gezien.

DANKJEWEL VOOR DE FIJNE DAG!!!

mededeling; Vertrek vrijdag stipt om 8.40 uur (verzamelen: 8.30 uur)

DRAAIBOEK BEZOEK ‘the black watch’ – CRUISE ANTWERPEN


Vevoer en begeleiding:

BAL LIESELOT Alperen, Luciano , Axl, ZoƩ TEL. 0498/763079

SAUWENS ELKE Linde, Lars, Jada

DE CALUWE NICOLE Helmer,Mara, Ingmar

COLLIN LINDA Max, Sibbe, Jolien

VANLAER RAF Lilith, Hasan, Tess, Tibo

MARJANNE KOOPS Bahar, Yorben, Liv, Ferre

(Gelieve je identiteitskaart zeker niet te vergeten…)



Vertrek

Wij verzamelen om 8.30uur en vertrekken stipt om 8.40 uur in de Pit. Wij rijden naar Antwerpen. Bijgevoegde routeplanner kan je daarvoor gebruiken, maar wie liever gebruik maakt van het gps-toestel kan dat natuurlijk ook.

Aan het zwembad van Diest wachten wij tot wij met 6 auto’s samen kunnen vertrekken richting Antwerpen. Het lijkt wel weinig realistisch dat wij tot in Antwerpen kunnen bij elkaar blijven.

In Antwerpen rijden wij langs de verschillende kaaien, tussen de schelde (links) en de stad (rechts). Na de Sint-Michielskaai komen wij voorbij de Plantinkaai (Zuiderterras) en vervolgens de Ernest Van Dijckkaai. De Cruiseterminal is op deze Ernest Van Dijckkaai gelegen MAAR we rijden deze even voorbij om op de eerst volgende parking links net voorbij ‘Het steen’ te parkeren (Parking Kaai Noord). Het is maximum 10 minuten ‘terug’stappen van aan die parking naar de terminal!

Gelieve je parkingticketje nadien af te geven, dit wordt uiteraard terugbetaald.

Elke ouder krijgt ’s ochtends een zakje met koeken/fruit en dit mag meteen aan de kindjes gegeven worden als wij aankomen. Zo starten wij de rondleiding niet met een lege maag.

Aankomst haven

Wij wachten op elkaar aan de ingang van de cruiseterminal. Als je te voet aankomt op de Ernest Van Dijckkaai zie je een grote brug, en rechts onder de brug een zaakje ‘boottochten Jan van Plezier’. Ga onder deze brug door (langs de toiletjes?!) en dan zie je de grote terminal.

Om 10.15 uur worden we verwacht aan de ‘cruiseterminal’. Wij ‘checken’ in en krijgen een rondleiding op ‘the black watch’ van +- 1 uur.

Rond 11.45 uur a 12 uur

- Bij mooi weer; eten wij op de grote kaai (afgeschermd gebied) onze eigen boterhammen op. (Drankjes en brooddozen in rugzak van de ouder)

- Bij slecht weer eten wij een stuk fruit/koek en rijden wij naar school waar wij bij aankomst onmiddellijk eten in de klas! (Indien nodig kunnen de kinderen onderweg al een boterhammetje eten).

Aankomst Pit

De ouders die aankomen wachten samen met de kinderen in de kring tot Lieselot aanwezig is.



Weekafsluiting

Afhankelijk van het weer en het verkeer… zijn wij wel/niet tijdig terug voor de weekafsluiting.





HARTELIJK BEDANKT Zonder jullie was deze uitstap niet mogelijk!!!