zondag 11 juni 2017

Een kijkje in de klas: Atelier Présenter!


 Wat een boeiende week was het weer in onze klas! De happening kwam eraan en daar maakten wij ons met veel plezier klaar voor! Heel wat toekomstige wetenschappers gingen aan het werk. Onze aarde...werd geschilderd met aquarel en wij toverden reliëf door met zout te strooien over de geschilderde wereldbol!
 Onze schrijfhoek werd omgetoverd tot een vaderdaghoekje. Naar believen gingen heel wat kleuters aan de slag met een zelfgekozen plan!


Het rapport komt er weer aan. Tijd om ons weer voor te stellen. Dit doen wij tijdens Atelier présenter! Iedereen maakt een werkje, een dansje, een toneeltje, ... en probeert om een expressieve manier zich zelf voor te stellen.



 Raketten werden in elkaar gevormd...om op de happening de lucht in te laten gaan!
 Keet bezorgde ons een leuk afscheidscadeautje! Zo kunnen we samen nog genieten van de mooie stiften en letterkaarten! Dinsdag 27 juni plannen wij een afscheidsfeestje voor Keet!




 We genoten samen met de klas van An van een mooi verhaal...én omdat het de laatste dinsdag uitwisseling was met de klas van An deden wij de grote Kunstquiz! Alle kunstenaars die dit jaar aanbod kwamen werden daar in verwacht!

 In de bouwhoek werd een waterpretpark gebouwd met afvalmateriaal!

 Nog meer vaderdagknutsels...
 Wij oefenden voor het free podium en dat bewezen een paar vriendjes zondag meteen op de happening!

DANKJEWEL voor de mooie zonnige namiddag!
DANKJEWEL VOOR DE FANTASTISCHE HAPPENING!!!