woensdag 18 januari 2012

Een paar puntjes om in de agenda te noteren...

Donderdagnamiddag ben ik naar de vergadering van het Lokaal Overleg Platvorm. Lisa (zorgjuf) zal in de namiddag in de klas zijn in plaats van Lieselot.

Maandagnamiddag 30 januari gaat ons tweede schoolatelier dit schooljaar door. Elk schoolatelier zal in teken staan van één van de vijf domeinen van muzische vorming nl beeld, drama, media, beweging en muziek. Dit tweede atelier belicht het domein 'muziek' eveneens gekoppeld aan een kunstenaar of een muziekstroming.Omwille van praktische overweging kiezen we er voor om deze ateliers te laten doorgaan op een maandagnamiddag van 12u55 tot 15u30. Er is een aanbod zowel voor kleuters als voor kinderen van de lagere school.
Vanzelfsprekend zijn ouders welkom om zelf een atelier te geven of om een handje toe te steken. Je mag hiervoor een seintje geven op coordinator@freinetschooldepit.be of je spreekt de lkr persoonlijk aan.Ook hier willen we helpende ouders de kans geven om samen met hun kind (eren) in een atelier te zitten. Volgende week publiceren we de verschillende ateliers en kan je op voorhand je keuze mailen.

Vrijdag 27 januari is het weekafsluiting

Op 28 en 29 januari is het werkweekend van 10u tot 17u.

Vrijdag 3 februari pedagogische studiedag (geen school, geen opvang)

Woensdag 8 februari vanaf 20u tweede klokhuis (=schooloverleg).

Zondag 18 maart is het spelletjesnamiddag vanaf 13u- meer info volgt

Ateliers op maandag:
Muziek – 30 januari
Media – 12 maart
Drama – 23 april
Beweging – 7 mei