zondag 6 maart 2016

Mededeling; Agenda tot aan de...Paasvakantie!



MAANDAG 7 MAART 
- om 11 uur worden wij verwelkomd in de bib. 
Wie wil met ons mee?
- in de namiddag gaan wij met Karen aan de slag in de tuin. Wie tuingereedschap/kledij heeft mag deze zeker meebrengen of aandoen. (met naam aub). Wij zijn nog op zoek naar wc-rolletjes, petflessen en tetra-brikken.

DINSDAG 8 MAART ben ik naar Gent voor een nascholing, Femke zal de klas die dag overnemen.

MAANDAG 14 MAART is het voorstelling 'viesvuilland'. Wij ontdekken hoe wij afval op een goede manier sorteren en de afvalberg verkleinen.


DINSDAG 15 MAART mogen de kleuters oude kledij aandoen/meebrengen die vuil mag worden. Stagiaire Sari zal met hen in kleine groepjes activiteiten doen waar behoorlijk wat verf bij te pas komt...! 

WOENSDAG 23 MAART om 20 uur is het kampavond. Iedereen is daar van harte uitgenodigd. We maken die avond afspraken met de ouders die willen meewerken voor/tijdens het kamp. Indien je er niet kan bij zijn maar wel wil meewerken, mag je dit zeker laten weten! DANKJEWEL


DONDERDAG 24 MAART is het fietsdag.
De kleuters mogen die dag hun fiets mee naar school brengen. Uiteraard zijn ook de fietsen van de school steeds ter beschikking!

VRIJDAG 25 MAART is het  atelier en lentefeest.

Lieve ouders, grootouders,...
Op vrijdag 25 maart is het weer zover. Atelier!
Dit keer zal het thema de 'lentekriebels' zijn.
We poetsen onze gebouwen, fleuren de speelplaats op en laten het kriebelen (die lente). Jullie workshops binnen jullie talent zijn meer dan welkom.

Kunnen jullie, Ilse Herinckx (ilse_herinckx@hotmail.com), aub voor volgende week woensdag 9 maart doorgeven welke workshop je kan komen geven?
Aantal kinderen? Welke leeftijd? Eventueel ook een ruimte die je graag wilt.

Workshop start om 13u15 en eindigt voorlopig om 14u30.
Alvast bedankt voor jullie bijdrage....

Wie wil er graag een workshop geven tijdens het atelier?

Een kijkje in de klas; een (korte blik) achter de schermen!

Lieve ouders, hier alvast een kleine glimp achter de schermen. Er werden helaas tijdens mijn afwezigheid geen foto's meer genomen, mijn excuses alvast!


 "Welkom in het...: kloosterconcert" was de naam van het muziekwerk dat werd voorgesteld in de praatronde! Een lange tunnel werd gebouwd als ingang... en wie daardoor durfde...kon genieten van een mooi interactief concert!







 Spannend seg...! 'Waar zijn die handjes?' klonk luid uit de stemmetjes van de muzikanten. De hele klas deed enthousiast mee en wij maakten er samen een heus 'kloosterconcert' van!
 Frederik was op bezoek geweest bij Wannes. Maandag genoten wij van een mooi verhaal samen met Anneleen! DANKJEWEL