dinsdag 29 juni 2010

DANKUWEL - TIBET is geboren

Ardelan zijn papa kwam samen met ons 'gevulde sigarenhapjes' maken. Heerlijke krokante hapjes, gevuld met kaas, aardappelen of/en gehakt. Deze hapjes werden gepresenteerd op de receptie van het zesde leerjaar.
De schotel was zowel in de klas, als op de receptie heel snel leeg... DANKUWEL
De kleuters dachten niet alleen aan hapjes maar ook aan tafelversiering...
Ze 'schreven', stempelden en maakten tekening met: "Het is lekker" "Proef maar" "smulpaap" "met kaas, gehakt" "aardappelen" "Klas Lieselot" ...

Het was een aangename gezellige voormiddag. In de namiddag genoten we van de mooie afsluiting voor het zesde leerjaar, en 's avonds sloten we af in de klas. We gaven elkaar nog een hele dikke knuffel en bedankten elkaar voor het leuke jaar.

PROFICIAT aan Ardelan en zijn mama en papa want TIBET is geboren. Wij wensen jullie het allerbeste toe. In naam van de school werd gisteren een tekeningenboekje gemaakt. Ardelan beschreef zijn broertje, en de anderen tekenden zo goed mogelijk aan de hand van deze beschrijving...

DANKUWEL voor het mooie jaar! Fijn dat ik steeds op jullie kon rekenen. Ik heb genoten van de samenwerking en jullie grote betrokkenheid. Ik wens jullie een mooie vakantie!