zaterdag 27 november 2010

Wij gaan op........kamp!

Op 6 en 7 juni trekken we met de klas op kamp naar verblijfplaats 'Hanenbos'.
Dit is een moderne kampplaats midden in de natuur, gelegen in Dworp (Beersel).

Meer info volgt uiteraard op de kampavond maar indien je graag al wat meer weet kan je al een kijkje nemen op deze site:

http://www.vlaamsbrabant.be/vrije-tijd-cultuur/voor-kinderen-en-jongeren/jeugdverblijf-hanenbos/wat-voor-wie/index.jsp

Hoera! Mylo en Lilith zijn 4 jaar! Vrijdag 3 december: Zwemmen




(Als gevolg van een internetprobleem werd de blog even niet opgevolgd, mijn excuses)

Hoera! Mylo en Lilith zijn 4 jaar! Dat hebben we lekker gevierd in de klas! We zongen voor de jarigen, maakten een mooie tekening, smulden van de heerlijke lekkernijen en als kers op de taart openden we 2 prachtige cadeautjes! Dankjewel en proficiat
(foto's volgen)

In deze Vlaamse voorleesweek waren heel wat ouders weer van de partij! Elke avond sloten we af met een gezellig voorleesmomentje. Licht uit - kaarsje aan - en heerlijk genieten van het verhaaltje! Dankuwel!

Het onderzoekje i.v.m. opvallen in het verkeer (fluo,...) loopt nog steeds. Wij kunnen daarvoor zaklampen en fluomateriaal gebruiken. vb vestjes, fluostiften, verf, enz. (gelieve deze te voorzien van de initialen van je kind)

Vrijdag om 8.40 vertrekt onze bus naar maandelijkse gewoonte weer richting het zwembad! Daar kunnen wij hulp gebruiken bij het aan- en uitkleden. Ouders die graag een handje toesteken mogen dit zeker laten weten. Dankjewel!