woensdag 29 mei 2013

Een kijkje in de klas; Sleep-in in de dierentuin!!!

Sleep - in (GIP 7e jaar kinderzorg KTA2)

Al heel lang (al van toen de kindjes van de derde kleuterklas nog in de tweede kleuterklas zaten) keken ze er al naar uit! En deze week was het eindelijk zover: DE SLEEP-IN!

Wij werden hartelijk onthaald op onze speelplaats die voor twee dagen werd omgetoverd in een dierentuin. Samen met de ouders speelden wij nog even een quiz... en dan "Daaaaag mama en papa! Tijd om er helemaal in te vliegen".


 Wij hielden ons treinticket al klaar...







 en smulden nog even van de heerlijke hapjes!
 En al was het niet zo een vlekkeloze treinrit... Na door heel wat scherpe bochten te rijden kwamen wij uiteindelijk aan in: ZOOSTRAAT 37!
Wij speelden heel wat leuke actieve spelletjes in de zaal waarbij wij moeilijke vragen over de zoo moesten beantwoorden. Gelukkig werkten wij goed samen en was dat voor deze flinke groep geen enkel probleem. De tijd vloog voorbij en in een mum van tijd... kwamen wij al bij de verrukkelijke (gezonde) avondhapjes terecht...!

 Smullen maar!

Wij genoten van een verhaal en deden met veel plezier onze pyjama aan...! Samen slapen in school is iets waar wij al zo lang naar uitkeken!!!










Slaap zacht lieve vriendjes....

Voor de kindjes was het dan wel bedtijd... De studenten en docenten werkten nog uren verder aan de vele leuke activiteiten en natuurlijk ook voor het heerlijke ontbijt de volgende dag...!



Het was 'feest' in de zoo! Wij smulden van het heerlijke maal!




 Na het eten werd samen luidkeels het zoolied gezongen 'Ik zag twee beren... broodjes smeren'! En voor wij het goed beseften... zijn wij al bij het laatste deel van de Sleep-in beland! Wij gaan naar de dieren en proberen zo goed mogelijk de ballen door de ballenvangers te werpen!



 Nog even heerlijk slingeren als aapjes, vliegen als papegaaien, springen als een kangoeroe, ...
Wij geven elkaar een hele dikke groepsknuffel. Wij bedanken de zeven lieve studenten en hun zeer lieve, ondersteunende leerkrachten voor deze onvergetelijke sleep-in! Als kers op de taart krijgen wij nog een gebakje, een placemat met een groepsfoto en een zelf gemaakt masker! Gelukkig is het maar een half dagje school... want de oogjes vallen stilaan één voor één toe! Moe maar voldaan kijken wij terug naar deze onvergetelijke tweedaagse!

DANKJEWEL!!!