zaterdag 1 december 2012

Mededeling: Herinnering klasafsluiting

Wij nodigen jullie van harte uit op onze klasafsluiting vrijdag 7 december om 9 uur!
De kleuters gaan die dag uitzonderlijk het tweede lesuur turnen (9.30 uur).

Een kijkje in de klas: Geen China zonder Chinese inkt - afscheid Naomi!

Nihou! We keren nog een laatste keertje terug naar China. Deze keer om met Chinese inkt aan de slag te gaan. We ontdekken meteen dat deze veel dekkender is dan vb ecoline of andere verf. Wij doppen ons penseeltje er in en heel wat prachtige vrije teksten ontstaan!



 En natuurlijk ook: Chinese tekens, geen makkelijke opdracht!
 Schrijfdans doen wij deze week niet op papier, maar met scheerschuim! Wij smeren de hele tafel in, en krullen maar! Golven, hoekenlijnen, rechte lijnen, cirkels, toveren wij tevoorschijn met onze vingers!


 Daarna goed uitwrijven... en opnieuw van start!


Het was vrijdag Naomi's laatste stagedag. We lieten haar niet graag gaan. Wij gaven haar een grote affiche van de 'pitpolitie' die op zoek was naar een zeer gedreven toekomstige kleuterleidster. Eigenschappen: Meermaals in het bezit van een Ipad, produceert klanken uit een klokkenspel, enz. En jawel: De persoon in kwestie heeft vluchtpannen richting Burningham (Engeland).

Naomi zal op buitenlandse stage vertrekken in februari. En in mei zien wij haar gelukkig terug om samen met ons de laatste twee maanden van het schooljaar schitterend af te sluiten.



 Traantjes van geluk...
 Maar tranen vragen om getroost te worden...
 En dit lukt!

 We zullen je missen Naomi! DANKJEWEL voor deze fantastische stageperiode en veel succes in Burningham!
Ze liet voor ons een brief achter met een grote pluim, die onze kleuters zeker en vast verdiend hebben! Wij bewaren de brief op een mooie plaats, tot ze terug is!!!