donderdag 20 april 2017

Mededeling: excuses

Beste ouders,
Zondagochtend maakte ik onderstaand boogbericht. Het kwam normaal Paasmaandag in ieders mailbox terecht. Nietsvermoedend ontving ik vandaag een paar reacties i.v.m. de blogcommunicatie. Ik was er van overtuigd dat dit bericht gepubliceerd werd maar helaas stond het nog als concept geregistreerd. Mijn excuses hiervoor.
Uiteraard worden activiteiten nog steeds minstens twee dagen vooraf aangekondigd!

blogbericht 16 april 2017
MAANDAG is het KNUTSELDAG
Vanaf 10 uur zijn jullie welkom om te helpen knutselen i.f.v. het kamp.
Helaas gaat deze knutseldag door zonder kindjes, omdat hier nog heel wat themamaterialen worden gemaakt. DANKJEWEL aan de vele ouders die op eigen initiatief al wat geknutsel voor hun rekening namen! 

DINSDAG  VERKLEEDDAG
Viktor was jarig deze vakantie. Dinsdag vieren wij dat meteen in de klas.
Hij wou het liefst een verkleedfeestje dus de kinderen die verkleedkledij hebben mogen deze zeker aandoen! Uiteraard is er ook in de klas heel veel kledij aanwezig!

WOENSDAG ATELIER
Woensdag is het atelier samen met de kinderen van het eerste en tweede leerjaar!

HELM EN KROON
De helmen en kroontjes die gemaakt werden i.f.v. het kamp mogen in een zakje mét de naam van het kind er op meegegeven worden. Zo kunnen deze veilig bewaard worden tot op kamp én wordt het ook spoedig duidelijk of er voldoende zijn!
Alvast een hele grote dankjewel aan de vele ouders en grootouders die op dit vrijblijvende voorstel ingingen! 

DONDERDAG FIETSDAG


Op de klasraad werd voorgesteld om nog eens een fietsdag te plannen. Haal die fietsen en driewielers maar uit de garage...want donderdag rijden wij er op los!