zondag 18 december 2011

Belangrijke mededelingen...

Oudercontact december
Bedankt voor de snelle inschrijvingen voor het oudercontact.
Er zijn nog een aantal plaatsen vrij.. gelieve je nog in te schrijven als dit nog niet gebeurde. Dankjewel

Schoolfotograaf
Bijna alle ouders betaalden in het begin van de week onmiddellijk de klasfoto! Dankjewel voor jullie snelle reactie.
Gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen als dat nog niet gebeurde (2,5 euro OF de foto in de enveloppe).

Kampavond woensdag 14 december om 20 uur
Tijdens de kampavond werden alle praktische afspraken gemaakt over het kamp op 16 en 17 januari. Jullie ontvangen volgende week het kampboekje waarin je alle belangrijke informatie kan lezen. Vragen na het lezen van dit boekje? Stel ze zeker en vast!
Gelieve de overschrijving + inschrijving van je kind in orde te brengen. Wij willen natuurlijk dat alle kinderen mee op kamp gaan!

Woensdag 21 december ‘Soep op de stoep’
Deze voormiddag nemen wij samen met de eerste graad (Klas Karolien) deel aan de actie ‘soep op de stoep’. Wij werken die dag klasoverschrijdend in groepjes van 8 kinderen. Wij gaan o.a. soep maken bij de buren, bekertjes versieren, een soeplied maken (op kookpotten), enz. Om op een efficiĆ«nte manier in groepjes te kunnen werken hebben wij veel helpende handen nodig!
WIJ WILLEN GRAAG GROENTENSOEP MAKEN. Wie kan er GROENTEN MEEBRENGEN voor de soep???
Wij kunnen voor deze actie rekenen op heel wat lieve ouders en collega’s (vb Lies, Lisa) die ons een voormiddag zullen ondersteunen. DANKJEWEL


Vrijdag 23 december; zwemmen en winterfeest
Wij duiken voor het laatste keer dit schooljaar in het water en vertrekken te voet op school om 9.30 uur. Gelieve je naam in te vullen op het bord in de gang als je graag wil helpen voor/tijdens/na het zwemmen.
Net zoals het herfstfeest wordt er net voor de Kerstvakantie een winterfeest georganiseerd. Meer info volgt, maar hou deze vrijdagnamiddag alvast vrij in je agenda. Wie kan er helpen van 13 tot 15 uur door het begeleiden van een atelier samen met een leerkracht, of door zelf een atelier te geven.


Woensdag 11 januari om 9 uur
Jullie zijn van harte uitgenodigd op onze onderzoeksvoorstelling en zullen volgende week een uitnodiging ontvangen via de boekentas. Ook een ‘toegangskaart’ tot het stenenmuseum zal via de map meegegeven worden.