dinsdag 5 april 2011

Belangrijke data...

Donderdag krijgen we bezoek..
Er zal voor ons toneel gespeeld worden.. en deze keer niet zomaar op een podium maar wel in de vertelboot!!!

Donderdag is het luizencontrole (zie vorig blogbericht)

Vrijdag om 8.40u zijn jullie van harte uitgenodigd op onze voorstelling van "Belle's geheime kroon". Wij stellen samen met de eerste graad dit zelfgeschreven boek voor in de zaal. Na deze voorstelling gaan wij turnen.
Na de voorstelling heeft u de kans om een boekje mee naar huis te nemen. Karolien en ik hebben deze boeken bij de drukker laten drukken. Uiteraard was dit niet kosteloos, maar wij hebben dit alvast met het klasbudget betaald. Wij vragen daarom om bij het 'kopen' van een boekje ons een bedrag te bezorgen aan de hand van vrije gift. Op die manier hopen wij wel uit de kosten te geraken en het klasbudget verder te benutten voor allerlei activiteiten, uitstappen en materialen.

Vrijdagnamiddag is het atelier!

Maandag 16 mei gaan wij naar Bokrijk!
Wij gaan er genieten van het hopelijk mooie weer, een activiteit doen in het oude bokrijk, samen picknicken en natuurlijk ook de speeltuin ontdekken!
Tijdens de kampavond boden heel wat ouders hun hulp al aan voor vervoer en begeleiding! (dankuwel!)

Dinsdag 17 mei en woensdag 18 mei is het sleep - in (zie brief derde kleuterklas)

DANKUWEL voor jullie aangename aanwezigheid op de kampavond. Het was een zeer zinvolle avond waarbij jullie weer heel wat medewerking toonde! Het verslag van deze avond volgt.