woensdag 28 november 2012

Mededeling: Bericht van de spelotheek

Bericht van de spelotheek:




Dankzij de grote inzamelactie in Spelotheek Kleine Klaas hoeft de Sint dit jaar geen omweg te maken, maar kan hij ook speelgoed brengen in huizen die hij wat moeilijker bereikt... .

Het speelgoed voor alle kinderen groot en klein ligt klaar. Een mooi aantrekkelijk aanbod wordt dankzij jullie hulp voorgesteld aan de ingang van de spelotheek.

Zaterdag tussen 10 en 12 uur zal één vrijwilliger in de spelotheek aanwezig zijn en mag dit speelgoed afgehaald worden. 'Men zegge het voort...'



Sinterklaas zal jullie dankbaar zijn...





Spelotheek Kleine Klaas

Veemarkt 13 Info: jesclaes@hotmail.com lieselotbal@hotmail.com



Mededeling; oudercontact oudste kleuters en klasafsluiting 7 december om 9uur!


Om onze klasafsluiting niet te laten samen vallen met anderen klassen (broers en zussen) zal deze geregeld van uur verwisselen en vb niet elke keer 's namiddags doorgaan. Dankjewel voor jullie begrip.
Jullie zijn van harte uitgenodigd op 7 december om 9 uur.

De oudercontacten komen eraan, gelieve een kijkje te nemen in je agenda en één van volgende momenten vrij te houden. Je kan je naam noteren op de lijst op het bord. Dankjewel!


MAANDAG 17 DECEMBER


19.00U


19.25U


19.50U


20.15U


20.40U


DINSDAG 18 DECEMBER


19.00U


19.25U


19.50U


20.15U


20.40U


WOENSDAG 19 DECEMBER


12.35U


13.00U


13.25U


13.50 U


14.15U


19.25 U


19.50U


20.05U



DONDERDAG 20 DECEMBER


16.15 U


16.40U


17.05U


17.25U


Mededeling; gezocht: foto's, oude kledij en... een spiegel! Facebookgroep

Er ontbreken nog een paar fotopakketjes. Gelieve de centen of de foto's zo snel mogelijk te bezorgen, dankjewel!

Na het vorige oproepje over verkleedkledij stelde Yentl (klasouder) voor om maandag in de klas de kledij te komen 'ombouwen' tot boevenkledij. Wij kunnen oude kleren gebruiken, waarin we in mogen knippen, naaien, enz.
Zijn er nog mama's of papa's, eventueel grootouders geïnteresseerd om te komen naaien in onze klas? Laat het zeker even weten!

Heel wat ouders bezorgden tijdig het invulblaadje voor het  vriendenboekje terug! Dankjewel. Is het mogelijk dit aan Yentl te bezorgen als dit nog niet gebeurde?

Onze spiegel is gesneuveld in de klas. Gekke bekken trekken, onze chocomonden laten verdwijnen, en allerlei andere spiegelleuke dingen.. kunnen wij nu even niet meer doen. Wie heeft er toevallig nog een oude (grote) spiegel op zolder?

Yentl stelde twee weken geleden voor om een facebookpagina te openen voor onze klas om sneller mensen te bereiken bij uitstappen, voor het carpoolen, voor de soepbeurtrol, enz. Zij wil graag deze pagina gebruiken ter ondersteuning van de vaak voor komende vraag naar hulp. Dit leek meteen een schitterend initiatief maar omdat deze vraag eerder al gesteld werd door andere klasouders werd dit opnieuw grondig besproken met de collega's en werd gisteren beslist dat een klasouder hier helemaal vrij in is.
De leerkrachten gebruiken de blog, de map, het bord, en de onthaalmomenten 's ochtens en 's avonds in de klas om te communiceren met ouders. De blog zal geen nieuw communicatiemiddel worden voor mij als leerkracht. Maar ik steun dit schitterende initiatief en zal wel lid worden van deze facebookpagina maar dit niet als 'nieuw' medium gebruiken. Ik ben helaas geen frequente 'facebooker'.
Uiteraard zullen ook ouders die geen facebook gebruiken steeds op de hoogte gehouden worden door onze klasouder.
Wie hier meer over wil weten neemt best contact op met Yentl.
De naam van deze facebookgroep is: Klas Lieselot