zaterdag 29 juni 2013

Wat een mooie laatste week! DANKJEWEL voor het fijne schooljaar!

Lieve kinderen, lieve ouders, grootouders,...
Dit schooljaar is voorbij gevlogen. Het was een fantastisch jaar met vele leuke, sfeervolle, warme momenten en een onvergetelijk kamp.
Jullie bijdrage was onmisbaar, zonder jullie was dit niet gelukt. Een grote dankjewel!
En niet alleen daarvoor, ook voor het mooie afscheidscadeau voor het team én de vele attenties die ik deze week ontvangen heb. Ik zal er heel de zomer van genieten.
Ik laat jullie voor de laatste keer meegenieten van de sfeervolle beelden uit onze klas!


 Maandag speelden wij met alle kleuters een hele dag in de Halve Maan! Het was een heerlijke opener van de laatste week!






 Wij sloten de dag af met het luisteren naar de vele mooie verhalen die de derde graad zelf schreef voor kleuters! Proficiat jongens en meisjes! De kleuters waren erg geboeid!

 Dinsdagochtend openden wij de dag met het snijden van heel veel...aardappelen. Want het was feest in onze klas. Wij vierden de verjaardag van Louis en Charlotte én het was voor de laatste keer feest met deze klasgroep! Dus voor één keer geen boterhammen - wel frietjes!!!
Wij maakten de hele klas klaar om frietjes te kunnen verkopen. Ons winkeltje werd omgetoverd in een frituur. Je kon er frietjes kopen van 50 cent, 1 of 2 euro. Maar gelukkig waren en ook groentjes te verkrijgen én deze waren zelfs gratis!!!












 
 Gelukkige verjaardag Louis en Charlotte! Wij zullen nog lang nagenieten van dit leuke klasfeest! DANKJEWEL Pascale om met ons te komen frietjes bakken!
 Wij maakten deze week ook voor de laatste keer het lettermonster gelukkig! Zoeken maar! Wie vind 20 b's?
 Woensdag vormden wij voor een halve dag de klasgroep van volgend schooljaar. Het was alvast een heel fijn proefdagje. De kindjes van An gingen volop op ontdekking in onze klas. Elk hoekje doorzochten ze van kop tot teen. WELKOM lieve vriendjes! Wij zijn helemaal klaar om jullie te ontvangen!

 Intussen gingen ook de kindjes van de derde kleuterklas naar de eerste graad. Ook voor hen was het een bruisende start. Voor de beiden klasgroepen viel het super goed mee! Wij wensen jullie een hele goede start in het eerste leerjaar!
 Wij namen deze week niet alleen afscheid van elkaar, maar wij bedankten ook Yentl voor het fantastische jaar! Zij was een schitterende klasouder en maakte er samen met ons een onvergetelijk jaar van!
Wij gaven haar voor elk bedankje een lekker koekje, en sloten af met een mooi geknutselde kaart.
"Een koekje omdat.."
- je zo sportief was met ons...
"Een koekje omdat"
- je veel deed voor ons kampje...
"Een koekje omdat"
- je soms wel heel gek kan zijn...
- je met ons brood kwam bakken...
- je heel lief bent voor ons
-...

 Dankjewel voor alles Yentl!!!
Z

Ik wens jullie een prachtige zomervakantie! DANKJEWEL VOOR HET FIJNE SCHOOLJAAR!!!