dinsdag 19 november 2013

Mededeling; Foto's van de kinderen

Lieve ouders,

- Dankjewel voor de vele soepgroenten. Wij zullen er morgen een lekker soepje van maken. De nodige groenten worden aangekocht op de markt morgenvroeg, dus er hoeven geen groenten meer meegebracht te worden.

- Gelieve het fotopakketje van je kind mee te nemen in de klas én dit of de centen daarvoor, tijdig terug te bezorgen. Om de fotobestellingen in orde te brengen voor de Kerstvakantie is het belangrijk dat de fotopakketjes tijdig terug worden meegebracht. DANKJEWEL


Een kijkje in de klas; mpiskotopiía

 Wat een 'lekker' dagje! Vanochtend vroeg warmden wij onze vingers op, om het deeg te kneden en samen met Maria heel veel leuke koekjes te kneden!
 Cijfers, letters, sterren, zonnetjes, ...
 In een mum van tijd kregen ze een heerlijk geurtje en werden ze lekker krokant!
 Mmmmmm! Heerlijk! DANKJEWEL MARIA voor deze leuke activiteit!
Het waren heerlijke mpiskotopiía!!!

 Terwijl de koekjes gekneed werden voerden heel wat vriendjes ook de derde opdracht van hun letterbrevet uit! De B vormen in plasticine!

 Hoe gek dat die onmiddelijk op een andere letter, of op een ander cijfer lijkt... wanneer je ze gewoon even fier wil tonen...!

 Als kers op de taart kwam Karen ons verrassen met een lekker soepje én een heerlijk broodje! DANKJEWEL

 Er werd een reuze groot Sint-toneel gespeeld in de kring. Bijna de helfst van de klas deed mee én de avond voor Sinterklaas werd fantastisch nagespeeld!
 Wij genoten er samen van..!  Dankjewel acteurtjes!