zaterdag 6 februari 2016

Een kijkje in de klas; Fijne vakantie!!!

EEN HELE FIJNE VAKANTIE


 Donderdag was het Tessa's grote dag! Wij maken de tafel leeg en helpen haar er boven op! In haar grote verjaardagszetel verwennen wij haar de hele dag! Zingen, lekker smullen, cadeautjes opendoen, het wordt een superfeest! DANKJEWEL
Tessa kiest als verjaardagsactiviteit een eigen schatkistje knutselen. Samen met Liane gaan wij aan de slag! Het wordt een mooi glinsterend potje uit klei! 







Proficiat Tessa!




 In de praatronde stelt Gwendolyn voor een 'bewegingswerkje' te maken. Ze heeft haar balletkleren alvast bij! Samen met haar vriendinnetjes en onze nieuwe balletcd maken zij een vrolijk dansstukje! Knap dames!




 In de schrijfhoek oefenen wij om onze pols lekker los te maken, wij maken krullende patroontjes en allerlei fijne opdrachtjes!

 In de knutselhoek laten de creatievelingen hun fantasie de vrije loop met heel wat recyclebare materialen! Lang leven Creazi! Dankjewel!!!
 Maar ook de bouwwerkjes worden voorgesteld tijdens de pauwenronde! Een heel bijzondere spiegelbeeldamachine van Barre, of een 'stinkkaasfabriek' van Thomas en Tom!


 Aan de computer oefenen wij de raamfiguren. Puntjes verbinden, verbinden en nog eens verbinden!
 "Wie kan de ballon in de lucht stampel en met de handen weer opvangen?" Frida leert het ons aan!

 En dan... na lang wachten is het eindelijk zover! De grote zeepkistenrace!
 één voor één worden de boten op het water geplaatst. Categorie per categorie wordt aangekondigd en eervol getoond! We supporteren voor de race... en genieten er vooral van om onze bootjes te zien drijven!

In de klas worden de trofeetjes uitgedeeld aan zij die een boot maakten!
Wij gaan met zen allen naar de grote school-zeepkistenfuif in de zaal...
En dan klinkt het luid "Fijne vakantie!!!!"

Dankjewel voor jullie grote hulp en medewerking, steeds én nu ook weer... tijdens de zeepkistenrace!