woensdag 3 februari 2016

Een kijkje in de klas; Hoera Tom is 5 jaar!

'Ruik en kijk maar eens hoe lekker...!' Tom wou voor zijn verjaardag liefst een feestje met mama en papa erbij in de klas. En maandag was het eindelijk zo ver! Wij smulden heerlijk, deden met veel plezier het grote cadeau open en maakten er een gezellig feest van!
DANKJEWEL!





 Proficiat Tom met je vijfde verjaardag!
 Gelukkig zagen wij daardoor ook Cindy nog een keertje terug in onze klas! Wij missen haar heel erg nu ze even niet meer zo goed te been is! Wij wensen jou heeeeeeeeel veel beterschap lieve Cindy!

 Finn en Frederik hadden het super leuk samen! Wij sloten Frederik's bezoekje af met een tof verhaaltje voorgelezen door zijn mama! DANKJEWEL

Wij zoeken allerlei dieren in de tuin...! Gelukkig zorgen wij voor voldoende grond in de onderzoekspotjes, zodat wij nadien de dieren bestuderen...zonder dat zij daar al te veel last van hebben. Iedereen goed gekeken? Tijd om terug naar de tuin te gaan lieve regenworm...!

 Samen met Mireille zingen wij ballonnenliedjes en luisteren wij naar Kikker die jarig is!
 In onze klas onderzoeken wij het verschil tussen rode en witte autolichten. Waarom hebben ze deze kleur...? Dienen ze beiden voor hetzelfde?


 'Hoe schrijf je de 8?' Wij oefenen en ontdekken het!
Pascale leerde ons het super leuke liedje over le bateau, en zij zal ons weldra de juiste link bezorgen...! Oefenen maar!

Mededeling; Weg met de luis & Vrijdag zeepkistenrace & (kinder)boerderij gezocht!

Laat ze maar lachen... die luis!
Onze klas is gelukkig weer helemaal luisvrij! DANKJEWEL voor jullie zeer goede opvolging en onmiddelijke meldingen! Hopelijk zal deze houding ook in de toekomst dit vervelende diertje uit onze klas houden!

Vrijdag om 13.30 uur zijn jullie van harte uitgenodigd op de zeepkistenrace op de halve maan...
allen daarheen!

Uit de klasraad kwam voor de vijfde keer dit schooljaar... dat wij echt wel heel graag naar een (kinder)boerderij zouden gaan. Wie kan ons helpen aan een adresje?